ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Anadolu Lisesi

TEKNOFEST'E HAZIRLIK

TEKNOFEST 'e hazırlık yapan öğrencilerimiz bilgi toplamak için Harran Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Okulumuz 10.sınıf öğrecilerinden Talha DOĞAN ve Yunus Emre BİLLURCU danışman ögretmenleri Sibel ARSLAN rehberliğinde TEKNOFEST projesi hakkında ön araştırma yapmak amacıyla Harran Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler. Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU ile verimli bir görüşme gerçekleştiren öğrencilerimiz tarım ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Engin bilgileriyle  öğrencilerimizin araştırmasına katkıda bulunan ve Ziraat Fakültesi'ni öğrencilerimize tanıtan Sayın Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU Hocamıza teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenimiz Sibel ARSLAN'a TEKONOFEST'e hazırlık yolunda başarılar diliyoruz.

23-02-202423-02-2024

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 12:00 - Görüntülenme: 239