ŞANLIURFA / HALİLİYE - Şanlıurfa Anadolu Lisesi

Şbt

TEKNOFEST 'e hazırlık yapan öğrencilerimiz bilgi toplamak için Harran Üniversitesi'ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Okul sporları satranç turnuvasında okulumuz satranç takımı il 3.sü oldu

Şbt

16/02/2024 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığı maarif müfettişleri tarafından okulumuz ziyaret edildi.

Şbt

Meslek seçimi konusunda uzman görüşüne başvurmak amacıyla okulumuza Ankara Üniversitesi'nden Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Metin PİŞKİN'i davet ettik.

Ock

YKS ye hazırlık yapan son sınıf öğrencilerine yönelik hazırlık sürecinde konu eksiklikleri doğrultusunda ve belirlenmiş olan branş öğretmenleri tarafından birebir ders anlatımı gerçekleştirmek ve öğrencilerin konu eksiklerini olabildiğince minimum düzeye getirmek amacıyla birebir ders anlatım uygulaması başlattık.

Masa tenisi turnuvasında bu yıl da Şanlıurfa il 1.si olduk.

Kas

Şanlıurfa Anadolu Lisesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığıyla yürütülen e-Twinning projesi "Bin Yazar Bir Kitap" adlı projenin tanışma toplantısını düzenledik.